stadium.png

Genom att samla in pengar till den verksamhet som ligger dig varmt om hjärtat kan du vara med och bidra till att fler barn och unga får ta del av ett liv i rörelse. Tillsammans är vi starka och kan aktivera världen!

Samarbetspartners till #FIGHTCORONA

paiwise.png

Paiwise

Paiwise är en öppen smart betaltjänstplattform som bygger på en global standard där säkerhet, hållbarhet och skalbarhet är djupt integrerade i plattformens DNA. Paiwise hjälper företag, organisationer och infrastrukturoperatörer att förenkla sina betalningar och hantera transaktioner i sin existerande affär samtidigt som vi skapar nya möjligheter till ökad säkerhet, intelligenta och villkorsstyrda betalningslösningar och skalbara nya affärer för både start-ups och stora globala företag. 

z-_OgLAe_400x400.jpg

Scrive

Scrive, grundat i Stockholm 2010, är den nordiska marknadsledaren inom lösningar för dokument-livscykeln som e-signering och digital identifiering. Företag och organisationer i över 40 länder använder någon av Scrives e-signerings- och eID-lösningar för att signera, verifiera och hantera dokument. Alla signerade dokument förseglas med en digital signatur via blockkedjeteknik.

Meddelanden-bild(3324107156).png

Digitala Lagkassan

Digitala Lagkassan är en startup som grundades 2019 i Stockholm vars syfte är att hjälpa idrottslag och föreningar med den tidskrävande och ofta krångliga hanteringen av lagkassan. Genom att skapa en förenklad administration, transparens för föräldrar och nya inkomstkällor kommer Digitala Lagkassan bli en positiv kraft att räkna med inom svenskt föreningsliv 

Stadium

stadium.png

Utmaningarna under den rådande krisen är många och idrotten har drabbats hårt. I samarbete med #fightcorona och Digitala Lagkassan vill vi därför ge alla våra Stadium Team Salesmedlemmar ytterligare möjlighet att stötta sin favoritförening eller älsklingslag. Genom att samla in pengar till den verksamhet som ligger dig varmt om hjärtat kan du vara med och bidra till att fler barn och unga får ta del av ett liv i rörelse. Tillsammans är vi starka och kan aktivera världen! 

TAG.png

Trust Anchor Group

Trust Anchor Group tillhandahåller en grund för det smarta samhället genom att koppla ihop existerande infrastruktur inom flera domäner med den senaste tekniken och standarder för sakernas internet och smarta betalningar. Trust Anchor Group tillhandahåller en plattform för öppna och säkra nätverk vilket verkar som en katalysator för det smarta samhället och den moderna industrin. Baserat på denna teknik möjliggör vi framtidens smarta betalningar både online och offline. 

logga svart stor bakgrund.png

WillShop - Webshop med "All Inclusive"

För föreningar, influencers eller förbund. Kom era fans och följare närmare med unika premiumprodukter och tjäna pengar på ett helt unikt nytt sätt. WillShop ägs av Will Brand AB som är experter inom marknadsproduktion. Med hjälp av deras nätverk erbjuder WillShop premiumprodukter till sina Shoppar och tar samtidigt hand om det tidskrävande med att driva en webshop. Support, order, drift, emballage, utskick, design & produktion. Allt ingår utan extra kostnad.

Mobilgirot.png

MobilGirot

MobilGirot grundades 2017 i Stockholm och är en smart och flexibel betaltjänst för företag. Med kunden i fokus möjliggör MobilGirot dig att ta betalt direkt på plats och låta kund välja betalsätt. Följ alla dina betalningar i realtid och med en smart påminnelsefunktion kan MobilGirot liknas med ditt företags alldeles egna ekonomiassistent.