Meddelanden-bild(171173001).png

"Vi som startar detta initiativ har alla präglats av idrottens positiva krafter, entreprenörskapets drömmar och utmaningar samt det kraftfulla engagemanget som finns i organisationer som gör världen bättre"

vdvdvdvdvdvdvdvd.jpg

Rickard Lönn

Market

Tommy_head_small.jpg

Tommy Andorff

Operations

Ida%20Carls_edited.jpg

Ida Carls

Design

Thomas_head_small.jpg

Thomas Schmitt

Tech

 #FightCorona

Svenskt föreningsliv, näringslivet och frivilligorganisationer möter just nu den största utmaningen i modern tid. Coronavirusets framfart lamslår idrottsrörelsen och verksamheter kring oss på ett sätt vi aldrig tidigare skådat.  

Vi som startar detta initiativ har alla präglats av idrottens och entreprenörskapets positiva krafter. Samarbete, glädje, tårar, tuffa utmaningar, vinster och förluster. Värderingar och erfarenheter vi kommer bära med oss hela livet. De ligger till grund för hela vår verksamhet och engagemang.

Nu när många går på knäna ekonomiskt ställde vi oss en enkel fråga.

- Hur kan vi hjälpa?

Under taggen #fightcorona och i samband med Regeringens initiativ Hack the Crisis Sweden har vi öppnat upp vår plattform och byggt en tjänst som gör att vem som helst att starta en insamling till den verksamhet som har en speciell plats i ditt hjärta. Vi väljer att betala in vår transaktionsavgift på 2% till Svenska Sportfonden och Svenska Företagsfonden vilket betyder att 100% av insamlingen går till att hjälpa de som är i starkt behov av ekonomiskt stöd. Det känns oerhört bra i hjärtat att kunna stötta med detta och bygga för både en kortsiktig och långsiktigt hållbar ekonomisk hjälp för de som sliter och kämpar i dessa utmanande tider säger Tommy Andorff, en av grundarna av paiwise och fortsätter


”Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra något. Små summor i en idrottsförening eller för ett kafé kan göra en enorm skillnad, och om det är några som vet hur man får pengarna att räcka är det just Idrottsföreningar, entreprenörer och frivilligorganisationer”

Ta upp kampen mot Corona och starta en insamling till den verksamhet som ligger dig varmt om hjärtat. Tillsammans stöttar vi Sverige när det behövs som mest. #fightcorona